Mirkolle ja Riinalle luokkavoitot Rantasalmelta

Sunnuntaina ajettiin Rantasalmella sprinttiä ja se meni varsin hyvin! Mirko ja Riina ajoivat molemmat luokkavoittoihin, joten palkinnot haettiin pois kuleksimasta! Lisäksi Mirko oli kaikista kaksivetoisista yhdeksänneksi nopein. Reitti oli mukava niin kuskeille kuin huoltomiehille ja yleisöllekin, koska reitin näki lähes koko matkalta.
Riina lähti kisaan numerolla 15 ja Mirko numerolla 41.

Riina ajoi ekalla kierroksella ajan 2.47,43. Ajaminen meni hyvin, mutta reitillä oli kolmet keltaiset liput ja se hidasti hieman vauhtia. Riina meni kuitenkin naisten kärkeen 1,68 sekunnin erolla. Toiselle kierrokselle Riina lähti parantamaan aikaa, mutta reitti oli jo aika huonossa kunnossa. Vauhti tuntui kyllä paljon kovemmalta, mutta aika parani vain 69 sadasosaa. Onneksi parani edes sen verran, koska edellä lähtenyt oli mennyt Riinan ajasta ohi, mutta Riina otti ykköspaikan takaisin 14 sadasosan turvin. Toisen kierroksen aika oli 2.47,04.

Kuva: womppiracing.kuvat.fi

Mirkon eka kierros meni muuten hyvin, mutta pari kertaa meinasi ajolinja vähän karata. Tilanteista kuitenkin selvittiin ja ekan kierroksen aika oli 2.34,34. Sillä mentiin luokkajohtoon. Toiselle kierrokselle Mirko lähti myös parantamaan aikaa, mutta reitti oli siinä kunnossa, että hyvin harva paransi enää aikaansa. Mirko ajoi ajan 2.35,96. Luokkavoitto tuli ekan kierroksen ajalla ja 9,90 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen.
Mirko oli junnujen kuudes ja junnujen kaksivetoisten neljäs.

Kuvat: jukumotorsport.kuvat.fi

Kaikista kaksivetoisista Mirko oli yhdeksänneksi nopein 6,14 sekunnin erolla nopeimpaan. Riina jäi sijalle 51, kärkeen 18,84 sekuntia. Riinan ja Mirkon ero oli tällä kertaa 12,70 sekuntia, mikä oli Riinan uusi ennätys jäällä Mirkoa vastaan. Normaalisti kun eroa on ollut ainakin 20 sekuntia. 😀

Kuva: arikarhunen.kuvat.fi