Kauhajoella rallisprintin neljäs SM-osakilpailu

Toukokuun lopussa ajettiin Kauhajoella rallisprintin neljäs SM-osakilpailu. Tämä oli toinen asfaltilla ajettavista kisoista. Mirko lähti kisaan junnujen pistejohdossa. Reitti oli mukava ajaa ja kisa meni hyvin.

Mirko voitti oman luokkansa kuuden sekunnin erolla seuraavaan ja oli junnujen nopein kaksivetoinen. Aika oli 2.13,26. Jälkikäteen ajateltuna Mirkon olisi kannattanut näissä oman vahvuuden asfalttikisoissa ottaa riski ja ajaa toisessa luokassa ja kerätä hyvät pisteet ja vastaavasti viedä pahimmilta kilpakumppaneilta pisteitä. 😉 Mutta katsotaan, mitä soralla tapahtuu. 💪
Riinalla onnistui eka kierros tosi hyvin ja sillä ajalla oltiin naisten kakkossijalla. Toisella kierroksella Riina yritti vähän liikaa ja niin kävi, ettei aika parantunut ja takaa tuli kaksi autoa ohi. Tuloksena oli naisten neljäs sija. Kärkeen oli eroa viisi sekuntia, muut palkintosijat jäivät harmittavasti reilun sekunnin päähän. Riinan aika oli 2.19,60 eli Mirkon ja Riinan ero kutistui jälleen! 😁

Vielä on kaksi viimeistä sorakisaa ajamatta ja sinne lähdetään jännittävässä tilanteessa. Mirko johtaa junnujen mestaruustaistoa ja Riina on naisten Suomi Cupissa neljäntenä.

Mirkon ekan kierroksen aika oli 2.14,48 ja toisen kierroksen aika 2.13,26.

Kuvat: samzon.kuvat.fi

Riinan eka kierros meni aikaan 2.19,60 ja toinen kierros aikaan 2.20,45.