Rallisprintin SM-sarjan viides osakilpailu Leppävirralla

Syyskuun 15. päivä ajettiin rallisprintin SM-sarjan viides osakilpailu Leppävirralla. Kisaan lähdettiin toiveikkain mielin, vaikka testit olivat jälleen jääneet vähäisiksi, ellei olemattomaksi. Autolla oli viimeksi ajettu toukokuussa ja soralla vuosi sitten. Mirko lähti kisaan junnujen sarjajohtajana eli auton kyljessä oli numerot keltaisella pohjalla.

Tähän kisaan mennessä Mirkolla oli pelkkiä voittoja alla ja niin vain Leppävirraltakin irtosi luokkavoitto. 💪🏁 Mirko jatkaa junnujen mestaruussarjan pistejohdossa ennen viimeistä osakilpailua! Luokkavoitto tuli kahden sekunnin erolla seuraavaan. Aika oli 1.50,40. Keli oli ekalla kierroksella vielä hyvä, toisella kierroksella tuli vettä eikä ajat parantuneet. Mirko oli junnujen yleiskilpailun seitsemäs ja junnujen kaksivetoisten toinen.

Riina ajoi naisten luokan viidenneksi ajalla 2.00,51. Riinalla epäonnistui harmittavasti lähtö, mutta ajaminen sujui hyvin ja naisten kärkeen jäätiin tällä kertaa reilu kuusi sekuntia. Kolmossijalle matkaa oli 1,69 sekuntia. Ainakin viime vuoteen verrattuna on parannusta, koska Riina jäi Mirkolle viime vuonna soralla 20 sekuntia, nyt vain kymmenen.

Kuva: Harri Linnermo Photography